14 juni 2016
19:00

Västerviks FF

Referat: Hjältevads Mariannelunds IS - Västerviks FF

Kvällsmatch på Hjältemon, vilken match! Redan efter en knapp minut gör Ludde mål på en fin passning från August och nästan direkt efter avspark gör August 2-0 på volley efter en fin passning/inlägg från Gillis, snacka om chockstart. Västervik hade inte vaknat efter sin resa. Resten av halvleken radar vi upp fina chanser men även Västervik har några fina lägen. Inför andra halvleken pratar vi om att våga hålla i bollen och att inte bara satsa på fler mål utan vara rädda om det vi har. Vi skapar en hel del möjligheter men blir alltmer pressade. När det är ca fem minuter kvar gör Västervik 2-1 och det blir lite nerv i matchen. Grabbarna löser det dock bra tillsammans och detta var en match där man hjälpte varandra mycket mer än tidigare genom att prata och hjälpas åt. Hoppas känlsan sitter kvar till söndagens match.